Atentie, radar!

Hila Ovidiu

Politistii rutieri vor interveni in acest weekend pentru fluidizarea traficului dar si pentru sanctionarea celor care nu respecta regimul legal de viteza. Oamenii legii le reamintesc conducatorilor auto faptul ca pe Valea Oltului se circula cu dificultate, Transalpina este inchisa partial iar pe Transfagarasan se poate circula doar cu anvelope de iarna.

Dupa o saptamana incarcata de evenimente rutiere care mai de care mai grave si dupa ce in cursul zilei de vineri Valea Oltului a fost blocata ore in sir din cauza unui accident, politistii rutieri ies in strada. Oamenii legii vor actiona cu radarele din dotare si ii vor sanctiona pe toti cei care sunt prinsi incalcand regulile rutiere. Vineri pe Valea Oltului nu s-a putut circula mai bine de o ora dupa ce  soferul unui tir a lovit un autocar iar cel din urma a ricosat in alte masini care circulau regulamentar. Politistii le recomanda tuturor conducatorilor auto sa fie prudenti in trafic iar atunci cand au de parcurs distante lungi sa consulte progrnozele meteo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cioban cazut in rapa, salvat de ISU si Salvamont

Salvamontistii si pompierii au avut joi seara o misiune extrem de dificila. Acestia au fost solicitati sa intervina pentru a scoate un cioban cazut intr-o rapa. Dupa mai multe ore de chin barbatul a fost adus la suprafata si transportat la spital cu multiple fracturi. Apelul de urgenta s-a dat […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro