Atentie, radar!

Hila Ovidiu

Politistii rutieri scot radarele in strada. Vizati sunt vitezomanii. Oamenii legii spun ca nu ii vor ierta pe cei care calca prea tare pedala de acceleratie.

Politistii spun ca viteza in cele doua forme ale sale, excesiva si neadaptata conditiilor meteorutiere duce la producerea unor adevarate tragedii pe soselele din Romania. In ultimul an mai bine de 10 persoane si-au pierdut viata in judetul nostru in urma unor accidente rutiere deosebit de grave. Pentru a evita astfel de nenorociri oamenii legii au decis ca pe tot timpul verii sa faca razii menite sa ii impiedice pe vitezomani sa-si puna viata lor sau pe a celorlalti participanti la trafic in pericol.

Oamenii legii mai spun si ca viteza de impact in cazul unui accident rutier nu este cea care apare pe borul masinii pe care o conduceti, ci cumulul vitezelor cu care circulati atat dumneavoastra cat si cel din masina cu care riscati sa va ciocniti. Asa se face ca, la o viteza cumulata de 140 de kilometri la ora, spre exemplu, multi nu mai au nicio sansa de a scapa cu viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Conditii speciale pentru angajati

Atentie, angajatori! Pe timp de canicula trebuie sa asigurati masuri speciale de protectie angajatilor! Vizati sunt mai ales cei care isi desfasoara activitatea in aer liber. Atunci cand se inregistreaza temperaturi extreme, pentru ameliorarea conditiilor de munca, angajatorii sunt sfatuiti sa reduca intensitatea si ritmul activitatilor fizice pe care trebuie […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro