Atentie, politisti in strada!

Hila Ovidiu

Atentie, soferi! Dupa actiunile pe autobuze si masini de transport marfa din weekendul trecut, politistii ies din nou in strada. Oamenii legii anunta ca in aceste zile le-au declarat razboi celor care urca beti la volan sau depaseasca neregulamentar.

Dupa ce saptamana trecuta politistii rutieri au amendat transportatorii certati cu legea indiferent ca vorbim despre cei care activeaza in domeniul transportului de persoane sau cel al marfurilor, oamenii legii si-au propus pentru acest sfarsit de saptamana noi razii rutiere.  Politistii spun ca actiunile din strada au in principal un scop preventiv.

Daca nu vreti sa ramaneti fara permisul de conducere nu depasiti neregulamentar, nu uitati sa va puneti centura de siguranta inainte de a pleca de pe loc, acordati prioritate pietonilor si nu calcati prea tare pedala de acceleratie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sibiul, sub cod galben de inundatii!

Hidrologii au emis in cursul serii de vineri o atentionare cod galben de inundatii valabila pentru judetul Sibiu pana in data de 11 martie la ora 22.00. Pompierii sibieni spun ca sunt pregatiti sa intervina in caz de inundatii pentru salvarea persoanelor si pentru evacuarea apei. Daca va fi nevoie […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro