Atentie la trecerile de cale ferata!!!

Hila Ovidiu

Politistii au pandit vineri trecerile de cale ferata. Toti soferii care nu au oprit la bariera au fost aspru sanctionati.

Politistii spun ca actiunile au ca scop prevenirea accidentelor la trecerile de cale ferata si ca astfel de controale vor avea loc si in perioada urmatoare. In cursul zilei de vineri toti soferii care nu au stat la bariera au fost amendati sau au ramas fara permis de conducere. Analizele politistilor arata ca de la inceputul anului la nivel de tara au avut loc 7 accidente la trecerile la nivel cu calea ferata. In urma acestora si-au pierdut viata 2 persoane, 2 au fost ranite grav si alte 4 au scapat ca prin minune cu rani usoare. Cele mai multe accidente au avut loc in zilele de marti si vineri cu precadere in intervalul orar 14.00-20.00. Pana la acest moment in judetul nostru nu s-a inregistrat nici un eveniment rutier la trecerile de cale ferata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Zeci de contestatari

Mai bine de 40 de sibieni au contestat punctajul stabilit de comisia de evaluare in cazul dosarelor ANL. Oamenii spera ca reverificarea dosarelor ii va califica in cursa pentru o locuinta in cartierul Resita II. Val de sibieni nemultumiti de punctajele oferite de catre membrii Comieisi de Evaluare in ceea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro