Atentie la lucrarile la carosabil.

studio

In plin sezon estival, drumarii lucreaza intens pe principalele, artere din municipiul Sibiu, dar si pe drumurile nationale. Politistii rutieri fac apel la rabdarea si calmul soferilor, pentru a evita evenimentele rutiere nedorite in trafic.

In conditiile in care majoritatea strazilor din Sibiu sunt in lucru si exista numeroase tronsoane de drum pe Care se circula cu dificultate sau cu restrictii, politistii rutieri sibieni fac apel catre soferI sa respecte regulile de circulatie. Oamenii legii le reamintesc conducatorilor auto ca doar o secunda de neatentie si ignorarea unei simple reguli de circulatie, din graba sau din neatentie, poate duce la producerea de evenimente rutiere grave, cu consecinte tragice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Noi lucrari la strazi.

Incepand cu data de 1 august portiunea cuprinsa intre strazile Valea Aurie si Piata Sadu din Calea Poplacii va intra in refacere si se va inchide total circulatiei. Acest lucru va afecta si rutele mijloacelor de transport in comun. Soferii, pe de alta parte, sunt sfatuiti sa aleaga rute ocolitoare. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro