Atentie la degeraturi!

Hila Ovidiu

Chiar daca ziua avem temperaturi cu plus, pe timp de noapte acestea scad sub limita inghetului! Pentru a evita degeraturile reprezentantii Directiei de Sanatate Publica ne dau cateva sfaturi.

Pe timp de iarna tot mai multi oameni ajung la spital cu degeraturi. Putini sunt insa cei care stiu ca acestea ar putea fi prevenite prin respectarea unui set minim de masuri luate impotriva frigului. In primul rand atunci cand iesiti din casa si afara este ger este bine sa aveti ceva pe cap, manusi in maini si incaltaminte calduroasa. De mare ajutor sunt si termos-urile pe care in prealabil le-ati umplut cu lichide calde. Ceaiurile sunt adevarata mana cereasca pe perioada sezonului rece. Evitati si consumul de alcool. Contrar traditiei populare, consumul de alcool indiferent de temperatura acestuia duce la deshidratare chiar daca, atunci cand este consumat cald, lasa impresia cresterii temperaturii organismului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Concurs de roboti la Inginerie

Inginerii de maine si-au testat capacitatile astazi! Tinerii au participat la campionatul de robotti „line follower”. Cel mai bun timp scos a fost de mai putin de 30 de secunde. Studentii de la Inginerie si-au dat intalnire la facultate inca de la primele ore ale diminetii. Tinerii care studiaza la […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro