Atentie, groapa(de gunoi) pe spatiul verde!

 Pregatirile pentru Summit sunt in toi! Copiii nu vor face scoala, invitatii vor fi primiti …la cort iar cei care ajung pe Dumbravii trebuie sa fie cu mare bagare de seama~! De ce? Pentru ca aici, in apropierea trotuarului,  troneaza de mai bine de doua luni o groape mare cat…o zi de post!

Groapa are deja 2 luni de viata insa nimeni nu stie pentru ce a fost sapata acolo. Poate gazdui cu usurinta un copac sau…poate fi inceputul unui amplu proiect de amplasare, ca in tarile cu apa calda, a cosurilor de gunoi ingropate in pamant.

Pana sa beneficieze insa de planurile mirifice ale urbei, groapa  se bucura de gazduirea catorva crengi, amplasate strategic, pentru a delimita zona. 

Aaa… si mai este folosita de catre cei care nu au la indemana cosul de gunoi! Este extrem de primitoare cu hartiile si chistoacele de tigari aruncate de catre cei care lucreaza in zona sau doar o tranziteaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Astenie de primavara

Sunteti, apatici, mereu obositi si nu va puteti concentra? E clar!!! Suferiti de astenie de primavara! Desi este o afectiune care poate duce chiar la depresii severe, astenia se trateaza de cele mai multe ori cu somn suficient, plimbari in natura si o alimentatie sanatoasa. Astenia apare primavara si toamna […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro