Atent la telefon, a intrat cu masina intr-un cap de pod

Hila Ovidiu

Neatentia a facut inca odata victime. Un barbat a ajuns la spital cu rani grave dupa ce a intrat cu masina intr-un cap de pod. Omul a pierdut controlul volanului in timp ce isi cauta telefonul prin masina.

Un barbat a ajuns la spital cu rani destul de grave dupa ce, in timp ce se afla la volan, a incercat sa ia telefonul de pe scaunul din dreapta. Intr-un moment de neatentie omul a pierdut controlul volanului si s-a izbit violent de un pod. In urma impactului masina s-a rasturnat in afara partii carosabile.

Politistii recomanda cu insistenta soferilor sa nu foloseasca telefoanele mobile atunci cand sunt la volan. Daca este totusi impetuos necesara utilizarea acestora se recomanda utilizarea de sisteme handsfree.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Peste 800 de oferte de angajare in strainatate

Noi oportunitati pentru cei care vor sa plece din Romania. Angajatorii din spatiul european pun la dispozitia doritorilor peste 200 de locuri de munca vacante. Majoritatea sunt insa pentru muncitori calificati. In Malta sunt puse la dispozitia doritorilor 250 de posturi pentru soferi de autobuz, in Italia sunt puse la […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro