Astrid Fodor, noul Primar al Sibiului

Hila Ovidiu

Femeile au facut legea la votarile de duminica. In Sibiu, in Craiova si chiar in Capitala doamnele au reusit sa obtina procente zdrobitoare fata de contracandidati. La Sibiu Astrid Fodor si-a adjudecat pozitia de primar.

A fost scrutinul femeilor duminica. Primaria Capitalei a fost castigata pentru prima data in istorie de catre o femeie, cea de la Craiova va fi condusa pentru inca 4 ani tot de o doamna. Si la Sibiu seful administratiei locale va fi o reprezentanta a sexului frumos. Astrid Fodor si-a adjudecat pozitia cu primar cu aproape 28 de mii din voturile celor 48.922 de sibieni care s-au deplasat la urne. Pe locul 2 s-a situat fostul prefect Ovidiu Sitterli cu 9202 voturi iar locul 3 a fost obtinut de catre Razvan Pop.

In Consiliul Local cele mai multe locuri vor merge catre FDGR. Din partea acestei formatiuni vor fi 12 consilieri. PSD-ul va fi reprezentat in Consiliul Local de 6 consilieri iar PNL-ul de 5 consilieri.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Blestemul ariciului

Cinemateca Astra invita publicul sibian la unul dintre cele mai profunde documentare romanesti realizate in ultimii 20 de ani. Vorbim despre „Blestemul ariciului”, un film a carui regie este semnata de catre Dumitru Budrala. Documentarul spune povestea derulata pe 5 ani a unei familii de rromi cu posibilitati materiale reduse […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro