Astra Film Junior

Hila Ovidiu

Mii de copii se bucura in aceste zile de experiente vizuale unice in cadrul celei de-a sasea editii a Astra ZFilm Junior. Documentarele special dedicate lor prezinta povesti de viata ale altor copii din lume. Anul acesta au fost create programe speciale si pentru liceeni.

indxProiectele dedicate celor mici se impart in aceasta editie in doua mari categorii. Jocul, dansul si muzica se vor impleti prin intermediul documentarelor si ii vor purta pe scolari prin taramuri nebanuite ale lumii. Cea de-a doua parte vizeaza fenomenul educational. Vorbim despre povesti de viata ale unor tineri care fac orice le sta in putinta pentru a avea acces la educatie. Cei mici sunt mai mult decat incantati de filmele pe care au ocazia sa le vizioneze. Anul acesta proiectii vor avea loc si pentru liceeni. Programul Astra Film Junior a fost initiat in 2009 de Astra Film Festival in incercarea de a educa prin imagine tinerii din ziua de azi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ziua Mondiala a Vederii

In fiecare an ziua de 8 octombrie este dedicata oftalmologiei. Conform calendarului Organizatiei Mondiale a Sanatatii in aceasta zi se sarbatoreste Ziua Mondiala a Vederii. Actiunile din aceasta zi au ca scop tragerea unui semnal de alarama cu privire la importanta protejarii vederii. V-ati imaginat vreodata cum ar arata lumea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro