Asociația Națională a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România are o nouă conducere

stiri redactie

În cursul lunii aprilie a acestui an, au avut loc alegerile generale și locale pentru stabilirea conducerii Asociației Naționale a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România– ANBPR. Atât organismul central, cât și filialele din teritoriu au organizat alegeri pentru desemnarea unor noi președinți, vicepreședinți, secretari și membri.

În urma centralizării voturilor, structura de conducere a ANBPR pentru următorii patru ani va fi asigurată de:Dragoş-Adrian Neagu– Președinte, Manager al Bibliotecii Județene „Panait Istrati” Brăila, Maria-Cristina Firu– Prim-vicepreședinte; Manager al BiblioteciiJudețene „I.G.Bibicescu” Mehedinți;Crina Ifrim – Vicepreședinte, Manager alBiblioteci Județene „Costache Sturdza” Bacău;Silviu Borș – Vicepreședinte, Manager al Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu; Sorina Stanca – Secretar, Manager al Bibliotecii Județene „Octavian Goga” Cluj, alături de alți membri aleși prin voturile exprimate în cadrul evenimentului. Informații privind componența completă a Biroului Executiv și a Consiliului de Conducere sunt disponibile la adresa: https://anbpr.org.ro/index.php/alegeri-generale-anbpr-2021/.

În ceea ce privește Filiala Sibiu a ANBPR, membrii echipei de conducere sunt: Silviu Borș – Președinte, Irina Racovițan – Vicepreședinte, Mihaela Dobrescu – Vicepreședinte și Carol Szatmari – Secretar.

***

Asociația Națională a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România (ANBPR) este o organizație profesională ce  are drept scop asocierea pe plan național a persoanelor fizice şi juridice care prin profesie, atribuții şi preocupări sunt implicate sau susțin profesia de bibliotecar, dezvoltarea biblioteconomiei și a științelor informării şi documentării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SIBIU - A căzut de pe trotinetă

ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD în municipiul Sibiu, str. Dorului unde un bărbat de cca 47 de ani a căzut cu trotineta electrică.Bărbatul a primit îngrijiri medicale și a fost transportat la UPU Sibiu cu traumatism membru inferior.

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro