Asigurarile de sanatate trec la finante

Hila Ovidiu

Sibienii trebuie sa stie ca incepand cu data de 1 iulie 2012, Directia Generala a Finantelor Publice a judetului Sibiu, va prelua creantele reprezentad contributiile obligatorii de asigurari sociale de sanatate datorate de persoanele fizice si persoane fizice autorizate, pentru care colectarea se realiza de catre Casa de Asigurari de Sanatate Sibiu.

Incepand cu data de 1 iulie, Directia Generala a Finantelor Publice a judetului Sibiu, va prelua creantele reprezentand contributiile obligatorii de asigurari sociale de sanatate datorate de persoanele fizice si persoane fizice autorizate, pentru care colectarea se realiza de catre Casa de Asigurari de Sanatate Sibiu.  De asemenea, incepand cu aceeasi data, DGFP Sibiu va prelua si creantele privind contributiile de asigurari sociale datorate de persoane fizice care realizeaza venituri din activitati, activitati agricole, asocieri fara personalitate juridica si persoane asigurate pe baza de contract de asigurare, pentru care colectarea se realiza de catre Casa de Pensii Sibiu. Contribuabilii vor plati aceste creante la unitatile fiscale la care sunt arondati.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Disparut din Miercurea Ciuc, vazut la Sibiu

Un barbat de 51 de ani, care a disparut inca din 2007 de la domiciului sau din Miercurea Ciuc, a fost vazut zilele trecute la Sibiu. Cetatenii care pot da mai multe iunformatii despre Tanko Tiber Istvan sunt rugati sa sune de urgenta la 112 Politistii sibieni cauta un barbat […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro