Asfaltari(doar) pe „drumul Summitului”

Hila Ovidiu

Primaria asfalteaza doar drumurile pe care urmeaza sa circule invitatii la Summitul UE din mai. Pe Alba Iulia de exemplu s-a asfaltat doar pana la intrarea in Aeroport. Pe portiunea ramasa neasfaltata, dintre Aeroportul International Sibiu si giratoriul care da spre Sura Mica.

Pentru a infrumuseta orasul in fata musafirilor care vin pentru Summit in mai, municipalitatea sibiana a reasfaltat anul trecut marile artere din oras. Vorbim aici despre Saguna, Milea sau Alba Iulia. Cea din urma strada, desi este probabil cea mai lunga din Sibiu, nu a beneficiat de asfalt decat pana la Aeroport. Asa ca sa ne fereasca Doamne – Doamne sa vrea vreunul dintre inaltii oficiali invitati sa vada Cristianul…pentru ca, o sa aiba un soc atunci cand vine vorba de asfalt. Dupa precipitatiile din aceasta iarna au aparut craterele in drumul spre Cristian. Intr-o singura zona troneaza cateva gropi numai bune de stricat anvelopele, jantele sau amortizoarele. Pana la momentul la care acestea vor fi plombate soferii au doua variante. Fie ocolesc gropile fie incearca sa isi recupereze paguba pe masinile stricate de la firmele de asigurare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

15 "artisti de grafitti" amendati de Politia Locala

Primaria Sibiu a identificat 15 dintre tinerii care murdaresc orasul considerand ca ceea ce fac ei este arta. Acestia au fost amendati si pusi sa curete zonele de grafitti. Nu s-a rezolvat insa problema rahatilor din pasaje… In cursul anului trecut reprezentantii Politiei Locale au reusit sa prinda 15 dintre […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro