Asfalt distrus la nici 3 luni de la finalizarea lucrarilor

Hila Ovidiu

Strada “Prelungirea Sacel” arata ca dupa bombardamente. Trist este ca asfaltul a s-a distrus la doar cateva luni de cand s-au receptionat lucrarile.

Dupa ani de zile in care au facut poteca pana la Primarie cerand sa fie asfaltata si strada lor pentru ca si ei sunt platitori de taxe si impozite, locuitorii strazii Prelungirea Sacel au primit cu nespusa bucurie anul trecut semnarea contractului de asfaltare si inceperea lucrarilor. Bucuria lor insa nu a durat decat cateva luni. Si asta pentru ca, desi a fost recent modernizata, strada, considerata una dintre cele mai scumpe investitii de infrastructura rutiera ale anului trecut, arata ca dupa trecerea tancurilor. Asfaltul s-a desprins pe margini de borduri, in alte parti s-au format gropi iar denivelarile se intind aproape de lungimea unei masini limuzina.

Disperata ca daca nu se intervine strada va fi din nou un amalgam de noroi, o sibianca ne-a trimis pe adresa redactiei imaginile in care se vede dezastrul.

“Asa arata o strada care a fost asfaltata la sfarsitul anului trecut. Isi bate joc de noi Primaria. Am asteptat atatia ani asfaltul ca sa-l vedem cum crapa si cum se ingroapa in nici 2 luni!”, ne-a scris Cristina, doamna care ne-a trimis imaginile.

Pentru Prelungirea Sacel municipalitatea a alocat suma de aproximativ 4,3 milioane de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Record de viroze si pneumonii in ultima saptamana la Sibiu

Tot mai multi sibieni sae imbolnavesc de afectiuni respiratorii. In doar o saptamana au fost raportate peste 4 mii de viroze si 800 de pneumonii. In doar o saptamana aproape 4200 de sibieni au batut la usile cabinetelor de medicina familiala sau la cele ale camerelor de garda din spitale […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro