Artificiile la control

Hila Ovidiu

Inspectorii ITM au pornit controalele la pirotehnice. In aceste zile toate cele 14 magazine care comercializeaza artificii vor fi verificate pentru a se vedea daca respecta limitele impuse de lege. Cei de la ITM verifica atat produsele cat si actele de provenienta ale acestora.

Inspectorii ITM au inceput controalele in societatile comerciale care se ocupa de vanzarea pirotehnicelor. Acestia au verificat locul in care sunt depozitate aceste produse, conformitatea acestora si bineinteles actele de provenienta.Controalele de sezon vor continua si in perioada urmatoare in toate cele 14 societati comerciale care se ocupa de comertul pirotehnicelor in perioada Craciunului si a Anului Nou. Cei care nu au produsele conforme risca dosar penal. La fel si cei care cumpara artificii de mare putere care in mod normal trebuie folosite doar de catre pirotehnisti. Amenzile pentru populatie sunt intre 1000 si 7500 de lei. De asemenea sibienii nu au voie sa foloseasca pirotehnicele in spatii aglomerate. Drumuri deschise, intre blocuri, in benzinarii sau depozite de carburanti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Strada Faurului a fost inaugurata

Incepand de joi de la pranz strada Faurului a fost redata traficului. Aceasta a fost in proces de reabilitare timp de 7 luni. Lucrarile au costat mai bine de un milion de lei. Lucrarile pe faurului au avut ca termen initial de finalizare 18 luni de la data semnarii contractului […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro