Art Butique editia 9

Hila Ovidiu

Ati cumparat deja cadourile pentru 8 martie??? Daca nu dati o fuga pana la Centrul Cultural Habitus. Acolo are loc unul dintre cele mai importante targuri de obiecte hand made din tara. Aflat la cea de-a noua editie iarmarocul Art Butique ofera de la bijuterii pana la delicatese culinare bio.

Primavara a adus la Sibiu o noua editie a targului ArtBbutique. Aceasta a inceput vineri si se va incheia tocmai duminica. Gazda evenimentului este centrul cultural Habitus. Cei care vor trece pragul expozitiei de produse hand made pot pleca de acolo cu bijuterii inedite si unicat,  cu obiecte de artizanat de o mare finete artistica si chiar cu delicatese bio. Art Boutique este un eveniment unic in Sibiu care reuneste periodic creatori de produse realizate manual, atat locali cat si din tara, oferindu-le posibilitatea sa-si etaleze talentul intr-un cadru organizat. Evenimentul isi propune sa ofere sibienilor o alternativa la comertul de masa, promovand obiectele confectionate manual. Pentru cei mici zilnic intre orele 15.00 si 16.30 se vor realiza ateliere de creatie. Evenimentul de la Sibiu este unul dintre cele mai recunoscute la nivel de tara. Acesta vine cum nu se poate mai bine in intampinarea celor care nu s-au hotarat inca ce cadouri vor oferi de 8 martie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Fonduri nerambursabile pentru "Mestesuguri Artistice Traditionale", olimpiada celor mici

CNM Astra a inceput primavara cu dreptul. Institutia de cultura a castigat inca un concurs de prioecte cu finantare nerambursabila. Olimpiada Nationala „Mestesuguri Artistice Traditionale” a fost proiectul declarat castigator de catre Administratia Fondului Cultural National. Inceputul de primavara a venit cu realizari financiare pentru Complexul National Muzeal Astra. Aproape […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro