Argeş – REȚINUT PENTRU ULTRAJ ASUPRA UNUI PĂDURAR

stiri redactie

În baza delegării din partea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, vă aducem la cunoştină următoarele:

În ziua de 08 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizaţi prin 112 cu privire la o stare conflictuală petrecută pe raza comunei Cicăneşti, în cadrul căreia un pădurar ar fi fost lovit de către o persoană pe care a găsit-o în pădure.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș, care au stabilit că un pădurar din cadrul Ocolului Silvic Curtea de Argeș, care se afla în cantonul de care răspunde, de pe raza localității Cicănești, a surprins în fondul forestier un bărbat de 33 de ani, din Șuici, cu un atelaj, împrejurare în care cel din urmă l-ar fi lovit pe pădurar.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar în cursul zilei de astăzi a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş în fața instanței, iar Judecătoria Curtea de Argeş a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Argeş - ACŢIUNI ZILNICE PENTRU PREVENIREA RĂSPÂNDIRII ŞI LIMITAREA INFECTĂRII CU VIRUSUL SARS COV-2

Peste 1.000 de persoane și aproape 400 de autovehicule au fost verificate de polițiști doar în cadrul acțiunilor punctuale din ultimele 24 de ore. În ultimele 24 de ore, un număr de 247 de poliţişti și 42 de polițiști locali au fost la datorie, acţionând pentru verificarea respectării măsurilor impuse […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro