ARGEŞ – Operaționalizarea Punctului de Lucru Transfăgărășan Detașare echipaje pe litoralul românesc

stiri redactie

Începând cu data de 01.07.2020, în parteneriat cu Serviciul Public Județean Salvamont Argeș și cu sprijinul Consiliului Județean Argeș și a Instituției Prefectului, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş, s-a operaționalizat Punctul de Lucru temporar pe Transfăgărășan, la Baza Salvamont ”Cota 2000” .

Acest Punct de Lucru temporar asigură intervenţia în situaţii de urgenţă pe DN 7.C.  – ”Transfăgărășan”, inclusiv în zona județului Sibiu (în colaborare cu ISU Sibiu) și funcționează pe perioada cât DN 7.C.  – ”Transfăgărășan” va fi deschis. Este încadrat cu un echipaj și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, pregătit să intervină pentru asigurarea asistenței medicale la nevoie.

Totodată echipaje ale ISU Argeș vor asigura posibila intervenție, în acest sezon estival, cu o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat detașate pe litoralul românesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

ARGEŞ - Acţiuni ale IJP

Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro