ARGEŞ – ACȚIUNI ZILNICE PENTRU PREVENIREA RĂSPÂNDIRII ȘI LIMITAREA INFECTĂRII CU VIRUSUL SARS COV-2

stiri redactie

Aproape 1.500 de persoane au fost controlate de poliţişti în cadrul acţiunilor de verificare a respectării măsurilor de prevenire și limitare a infectării cu virusul Covid-19.

119 societăți au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor organizatorice specifice, a programului de lucru și în privința respectării măsurilor de protecție de către personal și clienți.

De asemenea, cei peste 200 de poliţişti care s-au aflat la datorie ieri, au verificat, în total, 1.467 de persoane şi 135 de mijloace transport persoane.

Au fost organizate 28 de acțiuni punctuale (din care 25 de acțiuni independente ale polițiștilor, 2 acțiuni cu lucrători I.J.J. Argeș și o acțiune cu reprezentanți ai altor instituții), fiind vizate, în special zonele aglomerate, zonele de agrement, centrele comerciale, restaurantele și mijloacele de transport în comun, atât în mediul urban, cât şi în mediul rural.

Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii au aplicat 135 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 18.250 de lei, astfel:

115 sancțiuni, în valoare de 15.250 de lei, ca urmare a nepurtării măștii de protecție;

20 de sancțiuni, în valoare totală de 3.000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor privind deplasarea/libera circulație.

Polițiștii argeșeni recomandă tuturor cetăţenilor să nu se expună la riscuri, să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție în toate spațiile publice, precum și să respecte interdicțiile cu privire la organizarea de evenimente private și cu privire la deplasarea/libera circulație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

HOTĂRÂRE nr. 27 din 14.05.2021 privind aprobarea organizării și desfășurării a 4 evenimente test/pilot în domeniul cultural

Având în vedere propunerea Ministerului Culturii nr. 3387 din 11.05.2021privind organizarea și desfășurarea a 4 evenimente test/pilot în domeniul cultural avizată de Ministerul Sănătății, în conformitate cu prevederile art. 1 punctul 9, din Anexa nr. 3 la Hotărârea Guvernului nr. 531 din 10 mai 2021 privind prelungirea stării de alertă […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro