ARGEŞ – ACȚIUNI ZILNICE PENTRU PREVENIREA RĂSPÂNDIRII ȘI LIMITAREA INFECTĂRII CU VIRUSUL SARS COV-2

stiri redactie

Activităţile desfăşurate cu scopul prevenirii răspândirii infectării cu virusul SARS COV-2 au caracter permanent, atât pentru polițiști, cât și pentru celelalte structuri cu care se acționează în sistem integrat.

În ultimele 24 de ore, 134 de societăți, din peste 112 locaţii, au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor organizatorice specifice, a programului de lucru și în privința respectării măsurilor de protecție de către personal și clienți. Totodată, 129 de mijloace de transport persoane au fost controlate, iar dintre acestea 115 sunt  mijloace de transport public  în comun.  De asemenea, cei 185 de polițiști care s-au aflat la datorie ieri, au verificat, în total, 1.969 de persoane.

Au fost organizate 28 de acțiuni punctuale (din care 25 de acțiuni independente ale polițiștilor, 2 acțiuni cu lucrători I.J.J. Argeș și o acțiune cu reprezentanți ai altor instituții), fiind vizate, în special zonele aglomerate, zonele de agrement, centrele comerciale, restaurantele și mijloacele de transport în comun, atât în mediul urban, cât şi în mediul rural.

Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii au aplicat 167 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 15.500 de lei, astfel:

-133 de sancțiuni, în valoare de 12.000 de lei, ca urmare a nepurtării măștii de protecție;

-34 de sancțiuni, în valoare totală de 3.500 de lei, pentru nerespectarea măsurilor privind deplasarea/libera circulație.

Polițiștii argeșeni vă recomandă să conștientizați importanţa, pentru întreaga comunitate, a măsurilor necesare, precum şi efortul comun pentru limitarea riscului de răspândire a infecţiei cu Coronavirus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

4.13 - rata de incidenţă în municipiul Sibiu

Vă informăm că rata de incidență cumulată la nivelul județului Sibiu este de 2,86/1000 de locuitori în ultimele 14 zile. În ceea ce privește rata de incidență cumulată în UAT-urile din județul Sibiu este următoarea: UAT POPULATIE DEPABD CAZURI CONFIRMATE IN ULTIMELE 14 ZILE Rata de incidență ŞURA MICĂ 3570 […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro