Argeş – Acţiuni ale IJP

stiri redactie

Sancţiuni aplicate de poliţiştii rutieri

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti, au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 281 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 65.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 10 permise de conducere și au fost retrase 13 certificate de înmatriculare.

  •  

Mandat pus în executare de polițiști

În ziua de 09 martie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş, au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Curtea de Argeş, privind pe o femeie de 45 de ani, din Băiculeşti, condamnată la un an de închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de furt şi executarea sau folosirea de instalații clandestine în scopul pentru ocolirea echipamentelor de măsurare.

Femeia a fost încarcerată.

  •  

În ziua de 09 martie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Călineşti au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Topoloveni, privind pe un bărbat de 38 de ani, din Dobreşti, condamnat la un an şi o lună de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunilor de abandon de familie şi refuz de recoltare a probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Bărbatul a fost încarcerat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Argeş - Noul corp al Spitalului Județean Argeș ridicat în timp record

S-a realizat aproximativ 95% din structura de rezistență a clădirii și 75% din structura interioară În urmă cu un an, la Spitalul Județean de Urgență Pitești, începeau lucrările pentru construirea noului corp de clădire al acestei unități medicale județene, cea mai mare din Argeș.    Astăzi, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Marius Nicolaescu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro