ARGEŞ – Acţiuni ale IJP

stiri redactie

Reținuți de polițiști

În ziua de 26 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, şi au reţinut doi bărbați, de 40, respectiv de 33 de ani, ambii din Pitești.

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 27 septembrie a.c., cei doi ar fi agresat fizic un bărbat de 34 de ani, din Pitești, în timp ce se aflau în Târgul Săptămânal de pe raza aceluiași municipiu.

După administrarea probatoriului, a fost luată măsura reţinerii celor doi bărbați, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

  •  

Sancţiuni aplicate de poliţiştii rutieri

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti, au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate peste 100 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 40.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 5 permise de conducere și au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

  •  

Conducea fără drept

În ziua de 26 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Costești au depistat o femeie de 34 de ani, din Costești, care conducea un autoturism pe DJ 659 A, pe raza localităţii de domiciliu, având dreptul de a conduce suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

  •  

Conducea fără drept, un autoturism neînmatriculat

Polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Valea Mare Pravăț  au depistat un bărbat de 33 de ani, din Bughea de Jos, care conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, fără a poseda permis de conducere.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că autoturismul era neînmatriculat.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 334 și 335 din Codul Penal.

  •  

Conducea sub influența alcoolului

În ziua de 26 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș au depistat un bărbat de 41 de ani, din Corbeni, care conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SIBIU - AȚI VĂZUT ACEST BĂRBAT?

Polițiștii sibieni caută un bărbat de 46 de ani care a plecat în mod voluntar de la Spitalul Clinic Județean Sibiu, fără a reveni la domiciliu. Cetățenii care pot oferi informații cu privire la această persoană sunt rugate să apeleze 112. În cursul acestei zile, polițiștii sibieni au fost sesizați […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro