ARGEŞ – Acţiuni ale IJP

stiri redactie

Sancţiuni aplicate de poliţiştii rutieri

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, pe fondul atenţionărilor meteorologice, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 201 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 65.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 18 permise de conducere și au fost retrase 11 certificate de înmatriculare.

  •  

Conducea cu viteză excesivă, o motocicletă cu ITP expirat

În ziua de 31 iulie a.c., poliţiştii Formațiunii Rutiere Topoloveni, au depistat un bărbat de 63 de ani, din Bucureşti, care se deplasa cu o motocicletă pe DN7, pe raza localităţii Călineşti, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu o viteză de 114 km/h.

Totodată, din verificări s-a stabilit că motocicleta avea valabilitatea inspecţiei tehnice periodice expirată.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional conform OUG 195/2002R, cu amendă în valoare de 1.305 lei, şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile. Totodată, a fost reţinut certificatul de înmatriculare al vehiculului.

  •  

Conduceau fără drept

În noaptea de 30 iulie a.c., în jurul orei 22:30, poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Leordeni au depistat doi tineri, de 21 şi 20 de ani, ambii din comuna Bogaţi, care conduceau fiecare câte un moped, pe DJ 702C de pe raza localităţii de domiciliu, fără a deţine permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

ARGEŞ - REȚINUȚI DE POLIȚIȘTI ȘI, ULTERIOR, ARESTAȚI PREVENTIV

Polițiștii de investigații criminale argeșeni au continuat activitățile de cercetare penală, care au avut drept rezultat reținerea, dispusă de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, a unui bărbat de 25 de ani, din Căldăraru, respectiv reţinerea, dispusă de către polițiștii Formațiunii de Investigații Criminale Ștefănești, a unui tânăr de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro