Arestati preventiv pentru comiterea a doua talharii

Hila Ovidiu

In loc sa mearga la scoala, 3 tineri cu varste de 16, 17 si 19 ani risca sa mearga dupa gratii. Acestia sunt autorii mai multor talharii comise in Sibiu. Cei trei au fost deja arestati preventiv.

Politistii de la Investigatii Criminale au reusit sa prinda in ultimele 24 de ore 3 talhari. Este vorba despre tineri cu varste de 16, 17 si 19 ani. Cei trei sunt acuzati ca in noaptea de 16 februarie au deposedat prin violenta un barbat de telefonul mobil. Prejudiciul a fost de 950 de lei. In timpul anchetei oamenii legii au ajuns la concluzia ca tinerii se fac vinovati si de savarsirea unei talharii ce a avut loc in 7 februarie. Si atunci, prin violenta, au deposedat un barbat de telefonul mobil creand un prejudiciu de 800 de lei. In ultimul dintre cazuri prejudiciul a fost recuperat. Asta nu i-a scapat insa pe cei trei de bratul lung al legii. Instanta va fi cea care va decide daca si cat vor sta dupa gratii cei trei pentru faptele comise.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

2 noi proteste avizate la Sibiu

Sibienii se reintorc duminica in strada. Au fost deja date aprobarile pentru doua proteste. Cel din timpul serii va fi un mars pe principalele artere ale orasului. Duminica protestatarii ies din nou in strada. Prima manifestatie face uz de cultura si…lectura. Cea de-a doua vizeraza lupta impotriva coruptiei. Ambele proteste […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro