Arestata pentru crima pe care a comis-o in urma cu doi ani

Hila Ovidiu

O sibianca a fost retinuta dupa ce pe pe numele ei fusese emis un mandat de arestare european. Femeia este condamnata la 18 ani de inchisoare pentru ca in urma cu doi ani a ucis un italian. Femeia are 34 de ani este din Hoghilag si la momentul savarsirii faptei se afla in Italia unde practica prostitutia.

O femeie de 34 de ani din Hoghilag a fost retinuta de catre politistii de la Investigatii Criminale dupa ce pe numele ei fusese emis un mandat de arestare european. Femeia este acuzata de catre autoritatile din Italia de faptul ca in urma cu doi ani de zile in noaptea de 17 spre 18 aprilie 2010 ar fi ucis un cetatean italian cu care ar fi incercat sa o violeze. Femeia l-a lovit pe barbatul carea avea intentia de a intretine raporturi sexuale cu ea in mod repetat cu o arma alba pana cand a simtit ca nu mai misca. Autoritatile italiene au condamnat-o pe sibianca la 18 ani de detentie pentru omor calificat. Cat a stat in Italia femeia fusese prostituata. Pe numele femeii a fost emis un mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile. Aceasta este acum incarcerata la Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mii de oameni au luat apa sfintita din Piata Mare

Mii de oameni au asistat duminica la slujba de sfintire a apelor oficiata de catre IPS Laurentiu Streza Mitroopolitul Ardealului impreuna cu un sobor de preoti. Peste 10 mii de litri de apa sfintita au fost impartiti credinciosilor. Mii de sibieni au rabdat frigul pentru a lua parte la slujba […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro