Arestat preventiv

Hila Ovidiu

Tanarul banuit ca a furat din mai multe garaje si masini a fost arestat preventiv. Instanta a a decis ca acesta sa petreaca dupa gratii urmatoarele 30 de zile.

Tanarul de 20 de ani suspectat ca in aceasta luna a pradat mai multe masini si anexe gospodaresti va fi cercetat in stare de libertate. Pe numele lui a fost emis un mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile. Reamintim faptul ca anchetatorii au descoperit faptul ca tanarul din Buia a comis din 9 pana in 24 mai 7 infractiuni. A escaladat garduri a patruns in locuinte si dependinte ale imobilelor iar pentru ca prejudiciul creat nu i s-a parut suficient a spart si doua masini. Din obiectivele pradate a furat laptop-uri, biciclete si scule electrice. Hotul actiona in cartierele Tiglari, Tineretului si Piata Cluj. Prejudiciul a mai putut fi recuperat doar partial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mugurii de brad, antibiotic natural

Putini sunt cei care stiu, insa mugurii de brad sunt o adevarata minune a naturii dedicata sanatatii noastre. Se folosesc sub forma de tincturi, ceaiuri sau sirop si trateaza cu succes afectiunile pulmonare. Zeci de cunoscatori ai plantelor s-au indreptat in acest weekend spre zonele montane pentru a culege muguri […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro