Arest la domiciliu pentru sefa Serviciului Administrativ al CJ

Hila Ovidiu

Dupa ce a fost retinuta 24 de ore in dosarul perchezitiilor de la Consiliul Judetean, Ana Kraus, sefa Serviciului Administrativ a fost plasata in arest la domiciliu. Decizia a fost luata marti seara de catre Tribunalul Alba care a respins propunerea DNA de arestare preventiva.

Tribunalul din Alba a decis marti seara respingerea propunerii de arest preventiv ceruta de catre DNA in cazul sefei Serviciului Administrativ din cadrul Consiliului Judetean Sibiu. Ana Kraus a fost plasata de miercuri in arest la domiciliu. Sefa de la Administrativ mai are la dispozitie inca 24 de ore pentru a depune contestatie la Curtea de Apel Alba Iulia. Femeia a fost retinuta marti fiind banuita de abuz in serviciu, conflict de interese si fals in inscrisuri. Ceilalti suspecti urmariti penal au ramas sub control judiciar. Reprezentantii DNA spun ca din 2011 si pana in 2016 Ana Kraus a atribuit contracte de achizitii de servicii cu mentionarea de date nereale si cu achitarea de facturi fiscale intocmite in fals. Ba mai mult, a achizitionat de la o societate al carui administrator este cercetat acum sub control judiciar in acelasi dosar diferite produse pe care acesta le achizitionase la un pret de aproape 4 ori mai mic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Stanci gata sa se pravaleasca pe DN 106 E

2 familii au fost evacuate din locuinte dupa ce s-a constatat ca doua stanci de pe dealul din spatele gospodariilor stau sa cada. In cursul zilei de miercuri s-a stabilit interventia cu o macara pentru a indeparta pietrele ce pun in pericol viata oamenilor si a celor care tranziteaza Drumul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro