Ardeeeeeeeee!!!

Hila Ovidiu

Supermarket in flacari! Un fost magazin alimentar din Cartierul Vasile Aron a luat foc. Se pare ca totul a pornit de la un scurt circuit electric.

Incendiul a izbucnit duminica dimineata  in jurul orei 6.  Echipajele de pompieri s-au deplasat la fata locului cu trei autospeciale de lucru cu apa si spuma. La sosirea pompierilor sibieni, incendiul se manifesta violent in incaperea unde se afla tabloul electric, extindandu-se la peretii laterali ai societatii pe o suprafata de aproximativ 150 mp. In urma incendiului, flacarile au distrus tabloul si instalatia electrica aferenta suprafetei afectate si au degradat peretii exteriori, mobilierul si plafonul de la nivelul I pe o suprafata de aproximativ 80 mp. Nu s-au inregistrat victime. Din primelecercetari, se pare ca un scurt circuit electric a dus la producerea incendiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Copil inecat

Sfarsit de saptamana tragic pentru o familie din localitatea Brateiu. Mezina, o fetita de 4 ani si-a pierdut viata dupa ce s-a inecat in raul Tarnava Mare. Parintii se pregatesc de inmormantare dar in acelasi timp sunt cercetati de politie pentru neglijenta. Fetita impreuna cu cei 3 frati ai ei […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro