Aproximativ 250 de angajati in urma Bursei

Hila Ovidiu

Au fost mai multe locuri de munca decat absolventi la bursa dedicata lor. Doar 800 de sibieni au fost interesati de gasirea unui loc de munca. Si asta in conditiile in care au fost puse la bataie 1200 de oferte de angajare. Mai bine de 200 de participanti au fost deja selectati in vederea incadrarii.

In cursul zilei de vineri a avut loc la Sibiu si Medias Bursa locurilor de munca pentru absolventi. Au fost puse la bataie mai bine de 1200 de posturi disponibile, mult mai multe decat numarul total al participantilor. Din cei aproape 800 de participanti 629 au fost la Sibiu si restul la Medias. Cei aflati in cautarea unui loc de munca au avut de ales intre 900 de posturi in municipiul resedinta de judet si alte 383 in Medias. Desi bursa a fost destinata absolventilor, doar 397 au fost absolventi ai promotiei curente. Semn ca tinerii au alte planuri decat cel de a-si gasi un loc pe piata muncii. Au fost selectate in vederea incadrarii 211 persoane la Sibiu si 36 la Medias. Angajatorii au recrutat ingineri mecanici si de productie, lucratori comerciali, inspectori de asigurari, operatori CNC, economisti, proiectanti, ingineri electronisti sau montatori subansamble.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Trofeul Vox Artis ramane in Romania

Vox Artis si-a desemnat castigatorii. Marele premiu ramane in tara noastra. Castigatorul concursului se numeste Alexandru Chiriac. Cel mai bun tanar artist de opera este in acest an un roman! Tanarul Alexandrul Chiriac a reusit sa puna mana pe marele premiu al concursului Vox Artis. Competitia este parte a Sibiu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro