Aproximativ 150 de tone de deşeuri de tip şpan, descoperite la P.T.F. Vama Veche – VIDEO

stiri redactie

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche, împreună cu lucrători din cadrul Gărzii de Mediu Constanța, au descoperit, în cinci autocamioane sosite din Bulgaria, aproximativ 150 de tone de deșeuri tip şpan neconforme.

În data de 14.05.2021, la Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, judeţul Constanţa, s-au prezentat, pe sensul de intrare în ţară, cinci automarfare, încărcate cu deșeuri metalice din Bulgaria, pentru o societate din județul Sălaj.

Deoarece poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii din cadrul Gărzii de Mediu Constanța au avut suspiciuni privind documentele de însoţiere a mărfii, aceştia au efectuat un control amănunţit al mijlocului de transport.

Astfel, s-a stabilit că mărfurile transportate, aproximativ 150 de tone de deşeuri de tip şpan, sunt neconforme, fapt pentru care lucrătorii Comisariatului Judeţean Constanţa al Gărzii de Mediu au dispus nepermiterea intrării pe teritoriul României a automarfarelor, fiind  întorse pe teritoriul Bulgariei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

HOTĂRÂRE nr. 29 din 14.05.2021 privind propunerea adoptării unor măsuri de relaxare în contextul evoluției pandemiei de COVID-19

Având în vedere actualizarea analizei factorilor de risc privind managementulsituației de urgență generată de virusul SARS-CoV-2, pe teritoriul României la datade 08.05.2021, realizată la nivelul Centrului Național de Coordonare și Conducere aIntervenției, precum și propunerile formulate în cadrul ședinței de lucru organizateîn data de 13.05.2021 la nivelul Președinției României,în contextul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro