Aproape 700 de politisti la datorie

Hila Ovidiu

Actiuni rutiere de megaamploare in weekend. Peste 700 de politisti vor fi in strada. Actiunea este coordonata de catre Inspectoratul General al Politiei Romane.

indx

Din 28 si pana in 31 august 660 de politisti vor fi la datorie. Dintre acestia 60 sunt de la segmentul rutier. Acestia vor actiona cu toate radarele din dotare. In sprijinul politistilor rutieri, dar si pentru a asigura climatul de ordine si liniste publica vor actiona 435 de oameni ai legii de la compartimentul de ordine publica. In vederea prevenirii faptelor cu violenta, pe linia de investigatii criminale vor fi la datorie 57 de politisti. Actiunea se desfasoara sub comanda directiilor de specialitate din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Strazi inchise pentru modernizare

Luna septembrie vine cu noi santiere stradale. De joi s-a inchis un nou tronson al strazii Kiev, iar din 8 septembrie nu se va mai circula pe alte doua strazi. Tronsonul dintre Strada Paris si strada Mihail Kogalniceanu va ramane inchis traficului pana la finele acestui an. Lucrarile pe Kiev […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro