Aproape 560 de dosare pentru eliberarea permisului intr-o singura zi

Hila Ovidiu

Numarul celor care au luat cu asalt serviciul permise de la Prefectura a crescut de mai bine de 10 ori fata de anul trecut. Numai intr-o singura zi au fost inregistrate aproximativ 560 de cereri in conditiile in care intr-o zi obisnuita nu treceau pe acolo mai mult de 50 de oameni. Cozile se vor mentine pana la data de 19 ianuarie cand va intra in vigoare noul Cod Rutier.

Din 3 ianuarie de cand s-au deschis ghiseele si pana in momentul de fata aproape doua mii de sibieni si-au depus dosarele pentru a-si putea schimba permisele de conducere. Oamenii se grabesc sa isi reinnoiasca actul inainte de data de 19 ianuarie cand intra in vigoare modificarile aduse Codului Rutier iar controlul medical devine obligatoriu. Numai marti spre exemplu, au fost inregistrate 559 de cereri, de peste 10 ori mai mult decat in aceeasi perioada a anului trecut. Reprezentantii Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor din cadrul Prefecturii Sibiu spun ca din 3 si pana in 8 ianuarie au fost procesate 1.704 cereri de eliberare a permisului de conducere. Dintre acestea, doar 39 au fost cereri pentru permise de conducere noi, acordate in urma promovarii examenului, restul fiind solicitari de preschimbare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Prinsa la furat

Cercetata penal pentru 12 lei si un telefon mobil. Vorbim despre o femeie de 53 de ani care este cercetata pentru furt calificat. Furtul s-a produs intr-un restaurant. La 53 de ani era sa isi piarda libertatea dupa ce a furat dintr-un restaurant un telefon mobil si un portmoneu in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro