Aproape 3 mii de locuri de munca vacante

Hila Ovidiu

Record de locuri de munca vacante la Sibiu. Sunt disponibile aproximativ 3 mii de oferte de angajare. Cateva sute dintre acestea sunt destinate exclusiv celor cu studii superioare.

Cu o asemenea oferta de angajare Sibiul poate ajunge cu succes pe prima pozitie in topul judetelor cu posibilitati de munca. Oferta din aceasta saptamana este cea mai consistenta inregistrata de la inceputul anului si pana in prezent. La mare cautare, cu peste 100 de posturi disponibile, sunt soferii pentru masini de mare tonaj. Aproape 300 de posturi vacante sunt insa pentru operatori montaj linii automate. Mai sunt disponibile cate 50 de locuri de munca vacante pentru spalatori de vase mari, tot atatea pentru lucratori comerciali, 100 de posturi pentru montatori subansamble, 40 pentru operatori de vanzari prin telefon, peste 30 de locuri de munca destiate celor care doresc sa se angajeze ca si manipulanti de marfuri sau 25 de posturi pentru persoane care sa se ocupe de demolarea cladirilor.

Ofeta din aceasta saptamana mai contine 40 de posturi pentru operatori confectioneri industriali de imbracaminte realizata din tesaturi, tricotaje si materiale sintetice, 350 de operatori pentru masini-unelte automate si semiautomate dar si aproximativ 40 de oferte de angajare destinate detinatorilor de permis de conducere pentru camionete si autoturisme. Angajatorii sibieni mai pun la bataie 20 de posturi pentru stivuitoristi si alte cateva sute de locuri de munca vacante destinate muncitorilor necalificati. Printre cei cu calificare specifica se cauta zugravii si zidarii. Si nu e de mirare. Majoritatea mesterilor buni au parasit demult tara noastra si lucreaza in strainatate, in conditii mai bune si, mai important, pe bani mai multi. Printre cei cu scoli inalte se cauta administratori de retele de calculatoare, analisti de calitate, asistenti comerciali, asistenti manageri, consilieri in institutii publice, persoane specializate pe management, contabili, functionari admiistrativi, ingineri, logisticieni, manageri de produs, logopezi, manageri de proiect, ofiteri bancari, programatori, proiectanti sau specialisti in achizitii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Traficanti de droguri arestati preventiv

3 vanzatori de droguri si substante psihoactive au fost retinuti de politistii sibieni. Acestia au primit inclusiv mandate de arestare preventiva. Isi desfasurau activitatea in judetul nostru inca din anul 2014. 3 barbati din Sibiu au fost retinuti de catre politisti in urma unor perchezitii domiciliare organizate de catre procurorii […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro