Aproape 200 de chiulangii la Evaluarea Nationala

Hila Ovidiu

Aproape 200 de absolventi de gimnaziu au decis sa spuna pas Evaluarii Nationale. Cei mai multi provin din scolile din mediul rural. In total, peste 2800 de absolventi ar fi trebuit sa sustina luni proba scrisa de Limba si Literatura Romana.

Scoala nu mai e ce-a fost odata! Dovada sta faptul ca aproape 200 de absolventi de clasa a VIII-a care ar fi trebuit luni sa sustina prima proba scrisa a Evaluarii Nationale au ales sa nu se prezinte la examen. Majoritatea provin din mediul rural. Au fost scoli in care s-au inregistrat si cate 10 absenti. Vorbim aici despre scoala din Cristian, scoala din Orlat sau scoala din Rosia. Si in Sibiu intr-o subunitate a Scolii Ioan Slavici s-au inregistrat 9 absenti.

Pentru examenul de Evaluare Nationala din acest an s-au inscris initial un numar de 2834 de elevi.

Urmatoarea proba de examen este cea de matematica, programata pentru ziua de miercuri. Joi , acolo unde este cazul, se va sustine proba de limba si literatura materna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Inalt demnitar pradat de hotii de buzunare la Sibiu

Centrul orasului s-a transformat in raiul hotilor de cand a inceput Festivalul International de Teatru de la Sibiu.  Intr-un singur weekend au fost raportate la politie 5 cazuri de furturi de portofele sau telefoane mobile. Printre pagubiti se numara si un inalt demnitar venit in vizita in orasul nostru. Numarul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro