Aparatura de ultima generatie la Spitalul de Pediatrie

Hila Ovidiu

Incepe dotarea Centrului de Cercetare si Telemedicina pentru Bolile Neurologice la Copii. Primele doua aparate au ajuns deja la Sibiu. Valoarea acestora depaseste 3,4 milioane de lei. cele doua aparate vor fi folosite pentru efectuarea de radiografii de inalta calitate si pentru examinari de radioscopie.

aparaturaValoarea celor doua aparate depaseste 3,4 milioane de lei. Aparatul destinat realizarii de radiografii este prevazut cu un detector de inalta rezolutie, un generator de ultima generatie si ecran tactil. Angiograful are capacitatea de a prezenta tridimensional vasele de sange si are inclus un soft care permite colorarea artificiala a vaselor examinate. Instalarea celor doua aparate va incepe in 25 martie. Pana la finele lunii iunie se estimeaza ca cele doua aparate vor obtine autorizatiile C.N.C.A.N iar apoi vor fi puse in functiune. In luna mai va sosi cea de-a doua transa de aparatura. Vorbim despre un encefalograf de ultima generatie, doua electromiografe. Ultimele doua loturi de aparatura vor ajunge la Sibiu pe masura ce vor fi incheiate procedurile de licitatie si vor fi desemnate firmele castigatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Infractori retinuti

12 dintre cele 33 de persoane duse la audieri in dosarul fraudelor informatice au fost retinuti. Alti 7 inculpati sunt in control judiciar. Printre cei retinuti noaptea trecuta se numara si un politist din Valcea. Reteaua infractionala era condusa de la Sibiu dar avea membri si in Brasov si Valcea. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro