Antrenati pe role, medaliati pe gheata!!!

Hila Ovidiu

Castiga concurs dupa concurs desi se antreneaza in conditii improprii sau fac naveta din alte localitati pentru a ajunge la Sibiu. Vorbim despre copiii care practica patinaj viteza. Acestia au fost medaliati la mai toate concursurile la care au participat. Si asta in conditiile in care Sibiul este singurul mare oras din tara care nu are un patinoar artificial.

 

Au varste incepand de la 9 ani, multa ambitie, pofta de munca si un palmares impresionant de concursuri castigate. Tinerii sibieni care practica patinajul viteza reusesc sa obtina locul I la aproape orice concurs la care participa. Si asta in conditiile in care ei participa la concursuri pe gheata desi se pot antrena doar pe role. Sibiul este singurul mare oras din tara care nu are o pista e antrenament moderna, ca sa nu mai vorbim ca alte orase au chiar si cate un patinoar artificial. Cu toate acestea numai in acest sezon per total copiii au adus la Sibiu 38 de medalii. La ultima competitie care a avut loc in luna august au vent cu 4 locuri I si 6 medalii. Reteta succesului este compusa din multa ambitie si perseverenta. Acest sport nu doar ca este greu de practicat fara conditiile minime necesare dar este si destul de costisitor. Cu toate acestea, micutii sprotivi spun ca nu ar renunta pentru nimic in lume la patinajul viteza. Desi programul este unul destul de incarcat iar conditiile de antrenament mai mult nesigure decat sigure. La ora actuala antrenorii spun ca pentru prformante au nevoie urgenta de asfaltarea pistei pe care se antreneaza. Municipalitatea sibiana ii sprijina doar pentru participarea la competitiile sportive.Asfaltarea pistei ar costa maxim 30 de mii de lei insa i-ar ajuta pe micutii sportivi sa evite accidentarile grave, sa nu isi mai distruga echipamentele spotive si bineinteles sa obtine performante remarcabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Amenzi si permise ridicate pentru viteza

Viteza excesiva le-a golit buzunarele catorva zeci de soferi, la sfarsitul acestei saptamani. 77 de conducatori auto au luat amenda pentru depasirea limitelor legale de viteza, iar alti 2 au ramas fara permis. Acelasi lucru l-au patit si soferii care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor angajati in traversarea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro