Antonescu, presedinte interimar

Hila Ovidiu

De marti Romania are cu acte in regula un nou presedinte. Acesta este interimar. Dupa ce pentru cateva zile a fost Presedintele Senatului, Crin Antonescu are de azi la dispozitie mai bine de 2 saptamani in care sa isi exercite functia de sef de stat.

 

„Președintele României, domnul Traian Băsescu a predat funcția de președinte al României marți, 10 iulie 2012, președintelui interimar, domnul Crin Antonescu”. Aceasta este songura informatie pe care oficial precizează comunicatul Administraţiei Prezidenţiale. Traian Basescu, Presedintele Suspendat al Romaniei a predat stafeta interimarului Crin Antonescu. In data de 29 iulie romanii de pretutindeni vor decide cine va fi seful statului roman. Si asta dupa ce Curtea Constitutionala a admis motivele suspendarii presedintelui in exercitiu, iar 12 ore mai tarziu s-a pronuntat si asupra constitutionalitatii referendumului. Crin Antonescu isi va exercita functia de sef de stat interimar pana la Referendum. Si asta dupa ce in urma cu aproximativ o saptamana el fusese numit in functia de Presedinte al Senatului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Demisie neasteptata

Managerul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sibiu, dr. Adrian Santa, si-a prezentat oficial demisia. Medicul a invocat motive personale, iar pana la organizarea concursului pentru ocuparea postului, interimar a fost numit dr. Calin Cipaianu. De la sfarsitul saptamanii trecute, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu nu mai are director. Doctorul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro