Angajatorii spun PAS banilor de la stat

Hila Ovidiu

Angajatorii sibieni nu par interesati de subventiile care li se acorda pentru ca incadreaza in munca tineri. Desi pot primi cateva sute de lei pentru fiecare muncitor recrutat de pe bancile scolii, agentii economici uita sa mai treaca si pe la Ajofm pentru a-si depune dosarele.

Majoritatea firmelor din Sibiu, mai ales cele care activeaza pe platforma industriala obisnuiesc sa isi recruteze personalul inca de pe bancile scolii. Desi fac asta nu merg insa si la Ajofm pentru a depune dosarele de subventionare. Legea spune ca, agentii economici care angajeaza absolventi beneficiaza de diferite sume de bani pe o perioada de un an de zile. Acestia au obligatia de a mentine angajatul minim un an si jumatate. Chiar si asa reprezentantii Ajofm spun ca sunt foarte putini cei care solicita acesti bani care pana la urma li se cuvin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Curatenie in Strand

Sibienii sunt invitati la…curatenie in cartier. O asociatie din oras a pus la cale un proiect inedit prin care doreste sa implice oamenii in actiuni sociale. Prima etapa a “vecinatatii active” are loc in cartierul Strand sambata si in ultima zi din octombrie. Sibienii sunt provocati la…curatenie. O asociatie din […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro