Angajatorii germani selecteaza personal din Romania

Hila Ovidiu

Vreti sa lucrati in domeniul hotelier-gastronomic din Germania? Acum este momentul! Angajatorii germani fac selectii in tara noastra. Sunt puse la bataie doar 15 posturi pentru lucratori calificati in diferite meserii.

Sunt oferite spre ocupare 8 posturi pentru ospatari, 2 pentru receptioneri, tot atatea pentru bucatari, 3 pentru cameriste si un post pentru personal care sa se ocupe de intampinarea clientilor. Selectia pentru aceste posturi va avea loc la inceputul lunii viitoare in Bucuresti. Pentru posturile de ospatar se cere calificare profesionala incheiata sau experienta in domeniu dar si cunostinte bune de limba germana. Pentru cele de receptioner si personal pentru intampinarea oaspetilor pe langa calificare profesionala si germana se mai cer si cunostinte temeinice de limba engleza. Pentru posturile de bucatari se cere calificare in domeniu, experienta in domeniu si cunostinte de germana. Cei care vor sa aplice pentru un post si se si incadreaza in cerintele angajatorilor isi pot depune dosarele la Serviciul Euress din cadrul AJOFM Sibiu. Norocosii care vor fi selectati vor avea contracte de munca pentru 8 sau 12 luni cu posibilitate de prelungire. Salariile variaza intre 2000 si 2250 de euro brut pe luna pentru ospatari, pana la 2300 de euro pe luna pentru bucatari si in jur de 2100 de euro pentru receptionari. Cele mai mici salarii, de doar 1800 de euro brut pe luna sunt pentru cameriste. Angajatorii pot asigura cazarea contra cost sau pot oferi sprijin in vederea gasirii unei locuinte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Flori si martisoare din partea politistilor

A fost o zi extrem de aglomerata pentru politistii sibieni. Oamenii legii nu au dat insa amenzi ci au “sanctionat” in trafic doamnele si domnisoarele cu flori si martisoare. Alaturi de partenerii lor, politistii le-au facut o bucurie si tinerelor mamici de la Maternitatea Sibiu. Politistii sibieni si-au inceput activitatea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro