Angajatii de la stat au liber in 4 iunie

Hila Ovidiu

Nu va faceti planuri sa treceti pragul institutiilor publice luni 4 iunie. Majoritatea dintre acestea vor avea lacatul pe usa. Si asta pentru ca cea de-a doua zi de Rusalii este libera prin lege. Nici primaria Sibiu nu va face exceptie de la aceasta regula.

Cele doua zile de Rusalii sunt libere prin lege, sunt specificate in Codul Muncii, asa ca angajatii de la stat stau acasa. Deci nu va faceti planuri sa platiti facturi, impozite sau taxe.  La Primaria Sibiu dintre toate serviciile din subordine exceptie va face Gradina Zoologica. Aceasta va fi deschisa in 4 iunie dupa programul normal. La ghiseele Serviciului Public Comunitar de Evidenta a Persoanelor departamentul de Stare Civila se va lucra sambata intre orele 9 si 13.00 dar numai pentru decese. Luni insa si aici va fi lacatul pe usa. Asa ca, decedele produse duminica si luni vor fi inregistrate abia marti 5 iunie. Decesele produse si nedeclarate sambata vor putea fi inregistrate marti insa numai cu aprobarea Parchetului.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Politistii in scoli

Politistii din cadrul Serviciului Rutier si Compartimentului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii Sibiu si-au petrecut Ziua de 1 iunie in scoli si gradinite, alaturi de copii. Actiunile desfasurate de ei s-au inscris in cadrul campaniilor de prevenire a accidentelor rutiere “Alege viata” si al Programului national de prevenire a […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro