Anca Sandru si-a depus juramantul

Hila Ovidiu

Sibiul are de vineri oficial un nou subprefect. Anca Sandru a depus juramantul. La ceremonie au participat toti sefii de deconcentrate.

27.03 incoronare prefectura acopDupa numirea in functie de catre Guvern saptamana trecuta, Anca Sandru si-a depus vineri juramantul in functia de subprefect. Ceremonia a avut loc la Prefectura judetului Sibiu. La eveniment au luat parte toti sefii de deconcentrate. Doamnei subprefect i-au fost alaturi si membri ai familiei. Anca Livia Sandru este cea care l-a inlocuit in functie pe Lucian Radu, intors acum la ITM. Anca sandru are o experienta de 18 ani ca functionar public in cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice Sibiu. In ultimii 12 ani a indeplinit in aceasta institutie si functia de purtator de cuvant. Numirea in functia e subprefect e o promovare si o provocare in acelasi timp. La finalul ceremoniei a fost felicitata de catre toti cei prezenti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ai Card European de Sanatate? E tiparit la Sibiu!

Zeci de mii de oameni solicita zilnic Carduri Europene de Sanatate. Acestea se tiparesc la Sibiu, tin locul asigurarii medicale pe timpul unei deplasari in tarile europene si se elibereaza gratuit. In timp ce unii refuza si Cardul National de Sanatate, altii stau la coada sa il obtina pe cel […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro