Amintiri din razboi

Hila Ovidiu

Componente de arma si munitii gasite in podul unei case din Sibiu. Arma si munitia au fost ridicate in vederea efectuarii expertizei criminalistice. Cercetarile sunt continuate de politistii Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase Sibiu.

Miercuri seara,  Inspectoratul de Politie al Judetului Sibiu a fost sesizat telefonic de seful unui santier cu privire la faptul ca  in cadrul unor lucrari de restaurare-consolidare a unui imobil situat in Piata Mica, in podul cladirii au fost gasite obiecte metalice aflate in stare avansata de degradare, coroziune, care par a fi componente de arma si munitii. La fata locului s-au deplasat politistii Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase Sibiu insotiti de tehnician criminalist. Intreaga cladire se afla in restaurare iar in cadrul lucrarilor efectuate in podul imobilului au fost gasite 13 cartuse de diverse calibre precum si componenta de baza a unui revolver.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Trafic aglomerat

Aglomeratie mare in trafic! In aceste zile se asteapta ca pe strazi, masinile sa circule bara la bara. Agentii de circulatie, vor supraveghea principalele artere din Sibiu pentru a evita blocajele. La orele de varf soferii stau la coada pe strazile din preajma complexelor comerciale din cauza numarului mare de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro