Amintiri din calatorie

Hila Ovidiu

Muzeul de Etnografie Universala Franz Binder va invita la “Amintiri din calatorie”. Este vorba despre o expozitie de carti si artefacte ce au apartinut colectionarului elvetian Hans Peter Connerth. Vernisajul a avut loc joi dupa pranz.

25.09 expozitie muzeu acopO noua expozitie a aparut pe simezele Muzeului Franz Binder din Sibiu. Amintiri din calatorie, asa se numeste expozitia care s-a vernisat joi la muzeu. Este compusa din aproximativ 300 de artefacte si 140 de carti. Colectia prezinta detalii inedite din cultura si arta popoarelor lumii. Acestea sunt evidentiate prin colectia de piese etnografice. Colectia cuprinde piese din America de Sud, India, Sri Lanka, Indonezia, Cuba, Egipt Kenia, Zimbabwe, Pakistan si Indonezia. Prezent la vernisaj, colectionarul Hans Peter Connerth a tinut sa le spuna tuturor ce au in comun fiecare popor. Expozitia poate fi vizitata pana pe data de 20 noiembrie 2014.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

IPS cetatean de onoare al judetului

Consiliul judetean continua seria numirilor in “functia” de cetatean de onoare. Cel mai recent “incoronat” cu nobilul titlu este IPS Laurentiu Streza Mitropolitul Ardealului Judetul Sibiu are de joi un nou cetatean de onoare. Este vorba despre IPS Laurentiu Streza, Mitropolitul Ardealului. Distincita a fost acordata in urma votului unanim […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro