Americanii ar putea avea nevoie de viza pentru a ajunge in Europa

Hila Ovidiu

Europarlamentarii vor sa le vina de hac americanilor. Acestia cer reintroducerea temporara de vize pentru americanii care vor sa vina in Europa ca replica la faptul ca Washingtonul inca solicita vize pentru cetatenii a 5 state membre UE.

Reprezentantii Parlamentului European vor sa le vina de hac americanilor dupa ce, cei din urma, au anuntat ca nu ridica vizele in cazul a 5 state membre UE. La randul lor parlamentarii europenei au cerut |Comisiei Europene reintroducerea temporara de vize pentru cetatenii americani care vor sa tranziteze sau sa poposeasca pe cel mai vechi continent. Statele membre pentru care nu s-au ridicat inca vizele in Statele Unite sunt Romania, Bulgaria, Croatia, Cipru si Polonia. Masurile impotriva Americii ar trebui sa fie adoptate in termen de dou aluni. La momentul de fata cetatenii SUA pot circula fara viza si fara orice alta restriste in oricare dintre statele membre UE. Reprezentantii Parlamentului European invoca mecanismul de reciprocitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se redeschid santierele in Sibiu

Primavara dezgheata lucrarile la strazi. In perioada imediat urmatoare vor fi reluate lucrarile incepute in 2016 pe 6 strazi, in cartierul Dioda si vor fi incepute alte lucrari noi. Se vor redeschide santierele pe strazile Nucului, Ceaikovski, Petru Maior, Zidarilor, Ecaterina Teodoroiu dar si Berzelor. Interventiile vor fi reluate si […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro