Amenzi si permise suspendate

Hila Ovidiu

Peste 150 de amenzi si 15 permise suspendate in doar o zi. Politistii rutieri au derulat in cursul zilei trecute o actiune ce a avut ca scop siguranta in trafic. Cele mai multe amenzi s-au dat pentru exces de viteza.

idexPolitistii au dat aproape 80 de amenzi pentru viteza, 31 pentru neportul centurii de siguranta si alte 12 pentru pietonii care au traversat neregulamentar. Restul de 57 de sanctiuni au fost aplicate pentru alte abateri in trafic. Tot in ultimele 24 de ore 15 soferi au ramas fara permis. In 8 dintre cazuri vorbim despre conducatori auto cu mania vitezei. Acestia au fost detectati de aparatele radar conducand cu o viteza cu peste 50 de kilometri mai mare decat limita de drum impusa legal. Oamenii legii spun ca vor continua astfel de actiuni si in perioada urmatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Concursul Serviciilor Profesioniste pentru Situatii de Urgenta

Cei mai buni pompieri din tara sunt in aceste zile la Sibiu. Salvatorii au venit pentru a participa la faza nationala a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situatii de Urgenta. Lotul care reprezinta judetul gazda este format din 14 pompieri. Cei mai buni pompieri din tara au venit de marti la […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro