Amenzi si permise suspendate pentru soferii indisciplinati

Hila Ovidiu

Soferii care nu respecta regulile de circulatie la nivelul de trecere cu calea ferata au intrat in vizorul oamenilor legii. Politistii au aplicat in doar cateva ore mai bine de 50 de amenzi si au suspendat 3 permise de conducere.

Politistii rutieri au dat din nou iama in soferii indisciplinati. De aceasta data vizati au fost cei care nu respecta regulile de circulatie la trecerile de cale ferata. Pe cei care nu au stat la bariera, imprudenta i-a costat permisul de conducere. Alti 50 de conducatori auto au fost sanctionati.Ghinionistii ramasi fara permis sunt din Medias. Acestia au ignorat culoarea rosie a semaforului la trecerea de cale ferata de pe strada Garii. S-au ales cu permisul suspendat pentru o perioada de 90 de zile. Oamenii legii spun ca aceste actiuni au caracter preventiv si ca vor fi continuate si in perioada urmatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Principesa Muna a Iordaniei, DHC la Sibiu

Principesa Muna a Iordaniei se afla in aceste zile la Sibiu. Joi a primit titlul de Doctor Honoris Causa din partea universitatii sibiene. Invitati speciali ai acestui eveniment au fost membri ai Casei Regale Romanesti. Principesa Muna a Iordaniei a revenit pe meleaguri romanesti. Aceasta a vizitat pentru prima oara […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro