Amenzi si dosare penale

Hila Ovidiu

Un weekend intreg politistii rutieri au fost in strada si i-au vanat pe cei care au incalcat regulile de circulatie. Au aplicat mai bine de 600 de amenzi. Cei care au calcat pe bec mai grav decat prevede legea s-au ales cu permisul suspendat si chiar dosare penale.

pol-au tinut de cuvant. Politistii rutieri au iesit in weekend in strada. Si nu oricum ci cu toate radarele din dotare. Soferii care au calcat prea tare pedala de acceleratie au fost primii trasi pe dreapta. Si nu au fost deloc putini daca luam in considerare faptul ca s-au dat peste 600 de amenzi. Saptamana aceasta politistii ii vaneaza pe cei care nu poarta centura de siguranta. Se vor alege cu amenzi atat soferii cat si pasagerii. Masura de control este una preventiva. Nu de putine ori in accidente rutiere grave, oamenii au scapat cu viata pentru aveau pusa centura de siguranta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Platiti-va taxele si impozitele!

Nu v-ati platit inca darile catre stat? mai aveti doar 3 saptamani in care puteti face asta fara sa fiti penalizati. La sibiu platile se pot face si on-line, din fata calculatorului. Cei cae nu achita pana la 30 septembrie integral taxele si impozitele vor fi nevoiti sa plateasca majorari […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro