Amenzi pentru vitezomani

Hila Ovidiu

Peste 500 de sibieni s-au ales in acest weekend cu amenzi usturatoare de la politistii rutieri. Vorbim despre soferi care au calcat prea tare pedala de acceleratie. Tot din aceeasi cauza 35 dintre ei au devenit pietoni dupa ce le-a fost suspendat permisul. Per total de vineri si pana duminica seara oamenii legii au aplicat aproximativ 750 de amenzi.

8

Pentru actiunea rutiera care a avut loc in weekend oamenii legii au scos in strada toate aparatele radar din dotare si le-au amplasat in sistem cascada. Rezultatele? Aproape 750 de amenzi, 35 de permise suspendate si 16 dosare penale. Peste 500 dintre soferi au fost sanctionati pentru ca nu au respectat regimul legal de viteza. 18 din totalul permiselor de conducere suspendate sunt ridicate de la soferii care au depasit cu peste 50 de kilometri pe ora viteza legala. Alte 7 permise au fost suspendate pentru depasire neregulamentare si 3 pentru alcool la volan. Actiunea a avut scop preventiv. Politisii si-au propus prin intermediul acesteia sa ii convinga pe soferii care circula pe drumurile judetului sa fie prudenti la volan. Din cauza vitezei pana de la 1 ianuarie si pana dupa 20 iulie au avut loc 37 de accidente deosebit de grave. In urma acestor evenimente rutiere 8 persoane au decedat si alte 49 au fost grav ranite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Turneu local de fotbal

Comuna Seica Mare a gazduit la final de saptamana turneul de fotbal local, Speranta.Pret de doua zile participantii au avut parte de un adevarat regal fotbalistic.Nu mai putin de 10 echipe au participat in cadrul acestui turneu, devenit deja o traditie pentru locuitorii din Seica Mare. Turneul de Fotbal de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro