Amenzi pentru vitezomani

Hila Ovidiu

A fost zi neagra pentru soferii certati cu legea. Politistii rutieri si-au amplasat in cascada toate radarele din dotare si i-au vanat pe vitezomani. Actiunea s-a desfasurat in colaborare cu politistii de la Alba si Brasov.

indActiunea are ca scup prevenirea si reducerea producerii de accidente rutiere pe fondul vitezei excesive sau neadaptate la conditiile meteo. Statisticile arata ca numai in primele 8 luni ale anului au asvut loc 68 de accidente din cauza vitezei. In acestea si-au pierdut viata 9 persoane si alte 54 au ramas mutilate pe viata din cauza ranilor suferite. Alti 81 de oameni au suferit rani ceva mai usoare. Politistii au iesit la vanatoare de vitezomani cu toate aparatele radar din dotare. Au fost vizate atat sectoarele de drum national cat si cele de drum european. S-au dat amenzi pe banda rulanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Viroze...cat cuprinde

Variatiile de temperatura au deschis sezonul virozelor mult mai devreme. Medicii ne invata cum sa ne protejam organismul de racelile de sezon. A venit toamna au aparut si primele probleme de sanatate specifice. Primele victime au fost copiii si batranii. Si asta pentru ca ei au sistemul imunitar mult mai […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro