Amenzi pentru transportatori

Hila Ovidiu

Actiunea Truck & Bus s-a incheiat duminica la miezul noptii. Dupa 7 zile de razii la transportatorii de marfuri si persoane care au tranzitat Sibiul oamenii legii au tras linie. Au fost verificate peste 800 de masini si s-au aplicat 176 de sanctiuni.

Una din 4 masini oprite de catre politistii rutieri in cadrul actiunii TIOSPOL Truck & Bus a avut probleme. Oamenii legii au aplicat aproape 200 de sanctiuni in cele 7 zile de razii rutiere.

Actiunea a durat 7 zile si a avut ca scop depistarea transportatorilor de persoane si marfuri care nu respecta normele de legislatie rutiera. Pe tot parcursul desfasurarii controalelor din trafic politistii au fost insotiti de angajati ai Inspectoratului de Stat pentru Control in Transportul Rutier. Acestia au verificat starea tehnica a masinilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Interventie Salvamont in muntii Lotrului

O familie de sibieni au solicitat ajutorul salvamontistilor dupa ce, in urma unei excursii au ramas blocati cu masina pe Valea Sadurelului. Drumul era blocat de stancile pravalite de pe un versant. Atat cei doi sibieni cat si copiii acestora dintre care unul de doar 11 zile au fost adusi […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro